• Boom rooien voor particulieren

    Boom rooien voor particulieren

Boom rooien voor particulieren: groot of klein.

Boomrooierij Weijtmans is een landelijk opererende specialist in bomen rooien en bomen snoeien.
Ook de particulier kan bij ons prima terecht. Ons hoog opgeleid personeel kan u zeker van dienst zijn bij projecten rondom uw huis of in uw omgeving.

Boomrooierij Weijtmans – diensten voor particulieren

Boomrooierij Weijtmans: altijd de juiste aanpak voor particulier werk.
Uiteraard kunnen de specialisten van Boomrooierij Weijtmans elke klus op het gebied van boomonderhoud en boomrooien aan. Ook een kleine klus willen wij graag voor u oplossen.

Ons specialisme: boom uit de achtertuin, zonder schade, veilig en snel!
Staat de boom op een moeilijk bereikbare plek? Hiervoor beschikken wij over speciaal werkmateriaal. Boomrooierij Weijtmans is uniek in Nederland met de inzet van een speciaal voor snoei en rooiwerk gebouwde telescoopkraan. Met deze machine kan vrijwel elke plek bereikt worden; dus bijvoorbeeld ook de boom in uw achtertuin.

Vraag vrijblijvend online offerte, de prijs zal u meevallen!

Met de inzet van dit specialistisch materiaal heeft u de zekerheid dat de werkzaamheden veilig en snel worden uitgevoerd. Een groot voordeel is dat het werk zonder schade aan tuin of huis uitgevoerd kan worden; dus geen gesleep met takken en stammen door het huis. Vaak levert deze manier van werken u een concurrerende prijs op want de opdracht is vaak in veel kortere tijd uitgevoerd. Uiteraard verzorgen wij de afvoer van het hout en groenafval, hetgeen een goede bestemming in de groenrecycling zal vinden.

Telescoopkraan voor moeilijk bereikbare plekken
Treeworker voor speciaal werk

Jarenlange ervaring en kennis bij Boomrooierij Weijtmans geeft vertrouwen.
U kunt uw opdracht gerust aan Boomrooierij Weijtmans toevertrouwen. Ons gekwalificeerd personeel in combinatie met het juiste materiaal zorgt ervoor dat elke opdracht goed en naar wens wordt uitgevoerd. Ook de inzet van een gespecialiseerde treeworker kunt u ons toevertrouwen.

In de loop der jaren hebben vele particulieren klanten naar tevredenheid ons gevraagd de werkzaamheden – groot of klein – uit te voeren. Het is dan ook met trots dat wij hun goede referenties met u mogen delen. Te meer het bewijs dat bij Boomrooierij Weijtmans de klant altijd op de eerste plaats staat.

Online offerte aanvragen. Boomrooierij Weijtmans heeft het aanvragen van een prijsopgave extra gemakkelijk gemaakt. Met ons online offerte formulier voorziet u ons van de informatie die wij nodig hebben u een goed advies te geven. Vul deze aanvraag in en wij nemen z.s.m. contact met u op. U kunt natuurlijk ook bellen (Kantooruren: Tel. 013 - 511 14 83).

Bel: 013 - 511 14 83

Online offerte aanvragen

Online offerte aanvragen

BOOMROOIERIJ WEIJTMANS B.V.
Kreitenmolenstraat 175
5071 BD Udenhout

Algemene voorwaarden

Download bedrijfsbrochure

Klanten over Boomrooierij Weijtmans:

19 october 2017
Fam. Willemsen - Ring 361 - 3343 NG H.I.-Ambacht

Wij hebben Weijtmans gevraagd 4 bomen te rooien en de wortels weg te frezen. Binnen 2 uur was de klus gedaan, zonder enige overlast en voor een normale prijs. Ik ben dan ook heel tevreden over de firma Weijtmans, zeer vakkundig en professioneel. Absolute een aanrader, goed en betrouwbaar.