• Over Boomrooierij Weijtmans

    Over Boomrooierij Weijtmans

Robuuste zekerheid sinds 1921

De geschiedenis van Boomrooierij Weijtmans gaat terug naar de periode 1779 – 1847. In deze periode legde de Udenhouter Jacobus Weijtmans de basis voor het bedrijf. Na te zijn gedeserteerd uit het leger van de Franse bezetter begon hij met een “geleend” legerpaard zijn werkzaamheden in de Brabantse bossen.

De volgende generatie, Kiske Weijtmans - bijnaam Kiske de boomrooier, heeft zware tijden gekend maar is het vak trouw gebleven. Zijn zoon Jan en kleinzoon Kees legden in 1921 de basis voor de huidige onderneming.

Het paard en de malle jan en later de tractor zijn intussen lang vervangen door moderne apparatuur en de nieuwste technieken en inzichten. Genoemd mag worden de telescoopkraan van Boomrooierij Weijtmans die tot 32 meter hoogte takken kan vastpakken en afzagen. Een machine die uniek is voor de Benelux en regelmatig in binnen- en buitenland wordt ingezet.

Wat altijd zal blijven is de traditie en liefde voor het vak, het vakmanschap en de betrouwbaarheid die altijd de basis is gebleven voor dit succesvol familiebedrijf.

Bel: 013 - 511 14 83

Online offerte aanvragen

Online offerte aanvragen

BOOMROOIERIJ WEIJTMANS B.V.
Kreitenmolenstraat 175
5071 BD Udenhout

Algemene voorwaarden

Download bedrijfsbrochure