• Nieuw transportmateriaal

    Nieuw transportmateriaal

Nieuw transportmateriaal bij Boomrooierij Weijtmans

Recent is een nieuwe transport unit toegevoegd aan het wagenpark van Boomrooierij Weijtmans. Het bedrijf is al jaren trouw aan het merk DAF en ook deze keer is hierop de keuze gevallen. De aanwinst betreft DAF XF euro 6 als 6x2 bakwagen chassis. Vervolgens is de motorwagen klant specifiek opgebouwd door Ginaf Trucks, de andere hofleverancier van Boomrooierij Weijtmans.

De auto is voorzien van een hydro axel waarmee een laag brandstofverbruik gerealiseerd wordt maar waarmee de unit wel voldoende trekkracht behoud voor in het terrein. De achteras is widespread geplaatst en gestuurd voor optimale wendbaarheid en de beste asdruk. De wagen is uitgevoerd als vlakke laadvloer met hoge rongen voor stammenvervoer.
De unit kan zelfstandig opereren dankzij de achterop gebouwde laadkraan met boomgrijper waarmee zowel motorwagen als aanhanger geladen en gelost kan worden.

De DAF XF euro 6 is het topmodel van de vaderlandse truckbouwer. De vrachtwagen is specifiek geschikt voor lange afstanden en voorzien van een comfortabele, volledig nieuw ontworpen interieur. De XF-serie kenmerkt zich door zeer betrouwbaar, met uiterst lage operationele kosten. Door te voldoen aan de Euro-6 norm loopt Boomrooierij Weijtmans duidelijk voor op de regelgeving inzake emissie en energiegebruik. De uitstoot van o.a. stikstof en roet is tot het laagst mogelijke niveau beperkt.

De eenheid gaat bestuurd worden door Bert van Son. Deze nieuwe DAF wordt voor Bert nummer 8 waarmee hij de Nederlandse en Europese routes gaat bedwingen. Bert is een zeer ervaren vakman en chauffeur, reeds in dienst bij Boomrooierij Weijtmans sinds 1967.

Bel: 013 - 511 14 83

Online offerte aanvragen

Online offerte aanvragen

BOOMROOIERIJ WEIJTMANS B.V.
Kreitenmolenstraat 175
5071 BD Udenhout

Algemene voorwaarden

Download bedrijfsbrochure