• Bomen kappen is vakwerk

    Bomen kappen is vakwerk

Bomen kappen is vakwerk

De Brabantse onderneming Boomrooierij Weijtmans is een landelijk speler op het gebied van kappen van bomen en alle zaken rond afvoer van hout en boomstronk. U kunt prima terecht bij de vakmensen van Boomrooierij Weijtmans voor het bomen kappen, bomen snoeien, boomverzorging en houtafvoer. Boomrooierij Weijtmans werkt voor particulier, overheid en bedrijfsleven. 

Al sinds 1921 is kappen van bomen een specialiteit van de familie Weijtmans uit Udenhout. Door het succesvol uitvoeren van een grote diversiteit aan opdrachten is dit bedrijf nu een belangrijke speler op het gebied van bomen kappen. Boomrooierij Weijtmans beschikt over modern en zeer innovatief materiaal. Zo kan elke klus, hoe moeilijk ook vakkundig uitgevoerd worden. 

Geen ruimte en toch met minimale schade kappen. 

Het komt nogal eens voor dat een boom op een plek staat die voor zwaar materiaal niet bereikbaar is. Ook is het simpel kappen van de boom geen optie omdat er geen veilige veel valruimte is. Dit nog los van de flinke schade die aan de omgeving van de boom toegebracht kan worden. 

Dankzij de jarenlange ervaring heeft Boomrooierij Weijtmans een unieke telescoopkraan ontwikkeld die juist voor die soort opdrachten uitstekend geschikt is. De kraan heeft een bereik van ruim 32 en kan de boom deel voor deel vastpakken, afzagen en gecontroleerd naar de grond brengen. Dit gebeurt allemaal met minimale schade aan de omgeving. 

Naast het kappen van de boom beschikt Boomrooierij Weijtmans ook over de juiste apparatuur om de wortels van de boom weg te frezen. Tenslotte wordt al het takken en hout materiaal afgevoerd en wordt de werkplek keurig schoon opgeleverd. Wij verwerken het afval en stamhout op een milieuvriendelijke manier o.a. tot biomassa. 

Contact? Online offerte aanvragen of bel ons vrijblijvend

Heeft u een vraag rond het kappen van bomen? Of wilt u weten hoe Boomrooierij Weijtmans te werk gaat als u een boom wilt kappen? Neem dan vrijblijvend contact op met Boomrooierij Weijtmans. Ook kunt u direct online een offerte aanvragen om uw boom te kappen.

Zie ook: bomen rooien, Iep verwijderen, bomen kappen, boomstronk verwijderen.

Boom kappen met mens of machine - afhankelijk van uw situatie

Telescoopkraan voor moeilijk bereikbare plekken
Treeworker voor speciaal werk

Bel: 013 - 511 14 83

Online offerte aanvragen

Online offerte aanvragen

BOOMROOIERIJ WEIJTMANS B.V.
Kreitenmolenstraat 175
5071 BD Udenhout

Algemene voorwaarden

Download bedrijfsbrochure

Klanten over Boomrooierij Weijtmans:

Familie Vening - Tweelingenlaan 15 - 5632 AW Eindhoven

Omschrijving werkzaamheden: 2 bomen rooien. Weijtmans heeft twee zeer grote bomen gerooid en het frezen van de boomstronken, het bedrijf is ons aanbevolen door de boomchirurg. Het waren erg grote bomen dus best een lastige klus, maar de prijs was reeel. Ik ben dan ook zeer tevreden.